6 apr 2014

Klikfan Nieuwsflits - 06-04-2014

Pijlsnelgeld
Pijlsnelgeld is wederom geopend voor leden. De site heeft nu een nieuwe eigenaar die ook de eigenaar is van Puntenklikken.
De site heeft een interessant klikbonus systeem.
Door het klikken op de klikfans krijg je naast punten ook klikbonuspunten.
Indien je genoeg punten hebt, mag je een zwengel geven aan het rad van fortuin waar je onder andere VIP of linkspelhits kunt winnen.
Zeker de moeite waard om lekker te gaan klikken hier.


Hitgeld
Hitgeld heeft enige tijd geleden een poll gedaan onder haar leden om te kijken of er voldoende animo was om een extra Bingo te hebben op de site.
De animo is er en nu is er een extra bingo op de zaterdagavond.
Deze bingo begint op de zaterdagavond en eindigt op de zaterdagavond, de tijdsduur van deze bingo is ongeveer anderhalf uur. (als er 3x bingo is geroepen)
In vergelijking met de standaard bingo, zijn er bij deze speciale bingo geen 2 maar 3 prijzen. Ook zal elke pot verhoogd zijn dan de normale bingo. De eerste bingoronde heeft een prijzenpakket van 150.000 credits.
De eerste ronde gaat van start op 12-04-2014 om 20:00 uur.


Link-Dumper
De klikwedstrijd van Link-Dumper is afgelopen. Heb jij een prijs gewonnen, dan dien je deze te claimen. Uitslag van deze wedstrijd is verstuurd via de mail op 05-04-2014.


4-Azen
De webmaster van 4-Azen heeft ook gecommuniceerd dat zijn linkspelwedstrijd is afgelopen.
De nieuwe wedstrijd(en) zullen waarschijnlijk in de week van 13-04-2014 in een andere opzet het daglicht zien. Mailing van de uitslag gemist, check dan het blog van 4-Azen.


Extreme Promotie
Extreme Promotie heeft de referral veiling op zijn site vernieuwd.
Het is nu naast het kopen van referrals op de veiling, nu ook mogelijk om je eigen referrals te verkopen.
Om je referrals te verkopen dienen ze wel actief te zijn; je mag ze alleen verkopen indien de referral in de afgelopen 7 dagen actief/ ingelogd is geweest op de site.
Als je je referrals verkoopt, dan betaal je een 'fee' (lees: kosten) aan Extreme Promotie van 15%.
Wil je zelf actief referrals kopen op Extreme Promotie dan kan dat via Adverteersaldo.


OnzeSterrenpracht
Op OnzeSterrenpracht zijn er regelmatig Happy Hours; dit betekent dat je dubbele punten kunt verdienen op bepaalde klik-onderdelen op de site.
Was het eerst nodig om hiervan de webmaster d.m.v. een mailing op de hoogte te stellen dat je tijdens het Happy Hour mee wilde doen.
Dit behort nu tot de verleden tijd. Het systeem op OnzeSterrenpracht is nu zo ingesteld en uitvoerig getest dat je niet langer een mail hoeft terug te sturen naar de webmaster dat je daadwerkelijk meedoet, alles gaat automatisch!!


Turboklikker
De webmaster van Turboklikker heeft een nieuwe domeinnaam voor zijn site.
Quote:
"Bij de overname van de website is de vorige eigenaar wat snel van de aardbodem verdwenen. De domeinnaam heb ik niet in handen kunnen krijgen. 
Gezien het feit dat ik een bepaalde kant op wil met de site, niet het risico wil lopen dat de site tijdelijk uit de lucht is, en gegevens kwijt raak, heb ik besloten de site te verhuizen naar een andere host onder een ander domein. "
Wordt vervolgd dus!!
De nieuwe domeinnaam is Linkgeld.nl geworden.
De linken van Turboklikker zoals jij ze nu promoot werken echter gewoon, dus die hoef je niet te veranderen.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!